
Ingrediente:
-4 ouă;
-150g şuncă cubuleţe, 4 linguri făină, 3 linguri ulei măsline, 150 g caşcaval ras, 150g ciuperci felii.
-Un ardei gras tăiat jumătate cubuleţe, jumătate fâşii.
-Un ardei iute tocat mărunt (dacă vă place picant).
-2 linguri ketchup sau roşii la conservă.
-O linguriţă busuioc.
-3 linguri smântână, 2 linguri porumb, 100 g caşcaval ras pentru ornat.
Mod de preparare:
Se încinge bine cuptorul la 200 de grade. Se bat bine ouăle. Se adaugă făina şi uleiul şi se amestecă bine să nu facă cocoloaşe. Se adaugă smântâna. Se amestecă în compoziţie ardeii cubuleţe, ciupercile (lăsând câteva deoparte pentru ornat), porumbul, şunca, ardeiul iute, ketchup-ul sau roşiile din conservă. Se adaugă busuiocul şi se potriveşte de sare şi piper. Se ornează cu ciuperci şi ardei gras. Se bagă la cuptor într-o tavă rotunda sau de care preferaţi, de 26 cm, tapetată cu ulei şi făină. Se lasă 20 de minute, se scoate şi se pune caşcaval ras apoi se mai lasă încă 10 minute în cuptor. Serviţi cât este cald.
50 de reţete pentru o dietă sănătoasă