• Meniu
  • Lista de dorințe
  • Acasă
  • Despre Noi
  • Rețete
  • Magazin Online
    • Abonamente
    • Meniu Săptămânal
    • Meniu Zilnic
    • Extra
      • Fel Principal
      • Garnituri
      • Supe / Ciorbe
      • Ciorbe
      • Desert
      • Sosuri
  • Coș de cumpărături
  • Contact
Tastați și apăsați Enter pentru a căuta
  • Meniu
  • Rețete
  • Contact
  • Acasă
  • Despre Noi
Comandă sau sună-ne: +40 740 099 233
  • 0
0

Autentificare

Ai uitat parola?

Înregistrare

Va fi trimisă o legătură la adresa ta de email pentru a seta o parolă nouă.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.


Notice: Undefined offset: 5858 in /home/radioonl/domains/retetedelabunica.ro/public_html/wp-includes/nav-menu-template.php on line 211
  • AbonamentePreț Avantajos
  • MeniuSăptămânal
    • Luni
    • Marți
    • Miercuri
    • Joi
    • Vineri
  • OfertaZilei
  • Fel PrincipalEXTRA
  • GarnituriEXTRA
  • Ciorbe & SupeEXTRA
  • SalateEXTRA
  • SosuriEXTRA
  • DesertEXTRA
Acasă / Rețete / Ciuperci cu maioneză

Ciuperci cu maioneză

admin ianuarie 22, 2019 Rețete Centrul de Servicii Sociale Samariteanul Milostiv, Centrul Social „Popasul Iubirii Milostive” Săvineşti, Ciuperci cu maioneză, Elena Pridie, Fundaţia Solidaritate şi Speranţă filiala Săvineşti, preot Petru Munteanu, Rețete pentru sănătatea noastră 0
Ciuperci cu maioneză

Ciuperci cu maioneză

300 g ciuperci fierte, 1 ceapă, 100 g maioneză de soia.

Ciuperci cu maioneză

Ciupercile se scurg de zeamă, se clătesc bine şi se toacă mărunt. Ceapa se curăţă, se spală şi se toacă fin de tot. Ambele se amestecă împreună cu maioneza de soia într-un vas. Compoziţia obţinută este foarte gustoasă. Se pune într-un borcan cu capac şi se păstrează la rece.

Ciupercile

Sunt cunoscute peste 200.000 de specii. Principalii constituenţi cunoscuţi: proteine – unele soiuri conţin peste 30 g la 100 g produs (faţă de carne 15-20 g), ceea ce le conferă, pe drept, numele de „carne vegetală”; substanţe minerale – calciu, magneziu, sodiu, siliciu, cobalt, mangan.

Compoziţia chimică a ciupercilor de cultură (champignon): Apă: 88,5%

Proteine: 4%

Lipide:0,3%

Glucide: 6 %

Substanţe minerale: P 0,13%, CI 0,8%, Na 0,20%, K 0,4%, Mg 0,5%, Ca 6,25%, Fe 0,1%, Zn 0,5%, Cu 0,64%, Mn 0,58%, I 0,018%.

Proprietăţi: stimulent organic şi cerebral, remineralizant. Atenţie!!! A nu se consuma decât acele ciuperci despre care avem toată siguranţa că nu sunt otrăvitoare.

Alte rețete aici

Ciuperci cu maioneză

 

Rețete pentru sănătatea noastră, Elena Pridie

Posturi conexe

Pilaf de prepeliţe
Rețete Bucureşti, Carte de bucate, Centrul de Servicii Sociale Samariteanul Milostiv, Centrul Social „Popasul Iubirii Milostive” Săvineşti, Editura Cartea Românească, Fundaţia Solidaritate şi Speranţă filiala Săvineşti, Pilaf de prepeliţe, preot Petru Munteanu, Sanda Marin 0

Pilaf de prepeliţe

admin februarie 19, 2017
Cartofi cu chimen
Rețete Cartofi cu chimen, Centrul de Servicii Sociale Samariteanul Milostiv, Centrul Social „Popasul Iubirii Milostive” Săvineşti, Elena Iacob, Fundaţia Solidaritate şi Speranţă filiala Săvineşti, preot Petru Munteanu, Rețete culinare pentru fiecare zi 0

Cartofi cu chimen

admin martie 2, 2018
Fasole verde cu smântână
Rețete Carte de bucate, Centrul de Servicii Sociale Samariteanul Milostiv, Centrul Social „Popasul Iubirii Milostive” Săvineşti, Fasole verde cu smântână, Fundaţia Solidaritate şi Speranţă filiala Săvineşti, Maria Deleanu, preot Petru Munteanu 0

Fasole verde cu smântână

admin august 26, 2018
Sos Béchamel
Rețete Carte de bucate pentru zilele de post de Maica Lucia Nedelea, Centrul de Servicii Sociale Samariteanul Milostiv, Centrul Social „Popasul Iubirii Milostive” Săvineşti, Fundaţia Solidaritate şi Speranţă filiala Săvineşti, Gemma Press, preot Petru Munteanu, Sos Béchamel 0

Sos Béchamel

admin noiembrie 23, 2016
Sos de lapte (Bechamel)
Rețete Carte de bucate, Centrul de Servicii Sociale Samariteanul Milostiv, Centrul Social „Popasul Iubirii Milostive” Săvineşti, Fundaţia Solidaritate şi Speranţă filiala Săvineşti, Maria Deleanu, preot Petru Munteanu, Sos de lapte (Bechamel) 0

Sos de lapte (Bechamel)

admin august 27, 2018
Dulceaţă de căpşuni
Rețete Bucureşti, Carte de bucate, Centrul de Servicii Sociale Samariteanul Milostiv, Centrul Social „Popasul Iubirii Milostive” Săvineşti, Dulceaţă de căpşuni, Editura Cartea Românească, Fundaţia Solidaritate şi Speranţă filiala Săvineşti, preot Petru Munteanu, Sanda Marin 0

Dulceaţă de căpşuni

admin august 1, 2016
Share:
prev postOrez cu piure de mere (I) următorul postTocăniţă din cartofi

Notice: Undefined offset: 5858 in /home/radioonl/domains/retetedelabunica.ro/public_html/wp-includes/nav-menu-template.php on line 211
  • Abonamente
  • Meniu
  • Oferta
  • Fel Principal
  • Garnituri
  • Ciorbe & Supe
  • Salate
  • Sosuri

Contacteaza-ne

Lu. - Vi.: 08:00 - 16:00 Str.Preot Filip Gheorghe, nr.3 617410 0740 098 832 solidaritate.sociala@gmail.com

Informații

  • Acasă
  • Despre Noi
  • Alergeni
  • Contact

Meniuri

  • Meniul Săptămânii
  • Oferta Zilei

Acceptăm

Dezvoltat de AIPSS | © 2023 Toate drepturile rezervate!

Comenzile pot fi plasate oricând, dar livrările se fac de Luni pana Vineri în intervalul 8:00 - 14:00. Refuză