
Ingrediente:
1 /4 kg roşii mature, 1/2 ceapă mijlocie, 1 castravete mic, 1 ardei gras verde, 1 coajă de pâine, sare, 1 ceşcuţă mică de ulei de masline, 2 linguri de oţet, 1 căţel mare de usturoi sau 2 potriviţi.
Mod de preparare:
Într-un castron se adaugă roşiile şi ceapa tăiate în bucăţi potrivite, usturoiul, oţetul, sarea şi coaja de pâine fărâmiţată. Se amestecă totul foarte bine cu blender-ul până rămâne o cremă bine amestecată. Apoi se adaugă uleiul de măsline şi amestecă totul bine, la o intensitate mai mică, dar cu grijă sa fie totul bine amestecat. Când este totul gata se aşează în căni sau în castronaşe şi se adaugă gheaţă şi crutoane de pâine. Este foarte bun vara, înainte de masă. Poftă bună!
50 de reţete pentru o dietă sănătoasă