
Ingrediente:
-1 varză medie, 1 ceapă mare, 1 ardei gras verde, 1 ardei gras roşu, 1 ţelină, 3 morcovi, 3 roşii – decojite şi tăiate cubuleţe, 1 dovlecel,1/2 gulie, 2 linguri ulei măsline, 1/2 legătură pătrunjel, sare, piper.
Mod de preparare:
Călim în ulei ceapa tocată mărunt. Adaugăm morcovul ras şi cele 2 feluri de ardei şi le călim împreună maxim 2 minute.
Punem o oală cu apă pe foc. Când dă apa în clocot punem varza rasă, apoi restul legumelor rase sau tocate cubuleţe, terminând cu ardeiul călit cu ceapa. Lăsăm să fiarbă la foc mediu aproximativ 20 minute. Dupa ce s-au fiert legumele, adaugăm pătrunjel verde, sare şi piper, amestecăm şi luăm de pe foc.
Poftă bună!
50 de reţete pentru o dietă sănătoasă