
Ingrediente:
1 conservă ton în suc propriu;
2 cartofi noi fierţi în coajă şi curăţaţi, 1 ceapă verde, 1 ou fiert de consistenţă tare, 5 roşii cherry, 50 g fasole verde din conservă, 50 g boabe de porumb, 50 g măsline kalamata, câteva fire mărar, câteva frunze de rucola, câteva frunze de salată verde.
Pentru dressing:
1 lingură ulei de măsline, 2 linguri suc de lămâie, sare, piper proaspăt măcinat, 1 linguriţă muştar.
Mod de preparare:
Punem într-un bol cartofii tăiaţi cubuleţe, porumbul, frunze de salată, fasole verde, măsline, ceapă verde tocată, mărar tocat, ton şi 3 roşii tăiate în sferturi. Păstrăm câteva măsline, roşii şi păstăi de fasole pentru decor. Turnăm dressingul peste ele şi amestecăm uşor până se omogenizează.
Aranjam amestecul pe un platou, urmând să decoram cu restul de roşii, măsline, fasole verde şi ouă tăiate felii. Poftă bună!
50 de reţete pentru o dietă sănătoasă