Prăjitură tutti-frutti
Se freacă gălbenuşurile cu zahăr, bine, până devin spumoase, apoi se pun făina şi albuşurile bătute. Această compoziţie se toarnă într-o tavă tapisată cu hârtie unsă cu unt şi tapisată cu făină.
Compoziţia coaptă să aibă grosimea de o jumătate de deget. După ce s-a copt, o răstorni şi o laşi până a doua zi, când o tai în jumătate, o aşezi pe un fund sau un porţelan, torni peste ea un şatou (chateau) preparat din ouă cu lapte şi puţin rom, până se îmbină bine; aşezi peste ea un strat de fructe zaharisite sau boabe de diferite dulceţuri, care au stat în rom; pui cealaltă jumătate deasupra, mai torni şatou peste ea şi deasupra garniseşti cu frişcă bătută. O tai în pătrate şi aşezi pe farfurie.
– Prăjitură tutti-frutti –