Ingrediente:
Cea mai simplă supă pe care o puteţi pregăti, dar şi una dintre cele mai gustoase. Vă reface după oboseală, o răceală sau o depresie. Garantat:) Eu am fiert legumele şi carnea pentru o salată de boeuf şi zeama rezultată şi ajustată a dat o supă foarte aromată şi concentrată.
(10 porţii):
1pui, 1 piept de pui, 2 pulpe raţă, 1 kg morcovi, 2 ţeline, 5 rădăcini de pătrunjel, 1 ceapă mare, fidea, pătrunjel.
Secretul gustului/delikat: Piper, foi de dafin.
Mod de preparare:
Puneţi într-o oală apa rece, în jur de 5 litri, legumele întregi şi curăţate şi carnea tăiată în bucăţi împreună cu o linguriţă de sare. Lăsaţi să fiarbă la foc mic acoperit şi spumaţi. Când au fiert toate şi au lăsat gust bun, în jur de 3 ore sau până vă place gustul, scoateţi toate din supă, adăugaţi 4 morcovi fierţi tăiaţi rondele şi fidea. Lăsaţi câteva minute până se face fideaua, asezonaţi şi luaţi de pe foc. Presăraţi pătrunjel tocat.
Puteţi lăsa în supă carne tăiată mărunt şi câţiva cartofi dacă vă place.
50 de reţete pentru o dietă sănătoasă