Ingrediente pentru 4 porţii de Pui cu frigănele: 600 g pulpe de pui, 200 g mazăre, 100 g unt, 2 g piper; 15 g sare, pentru frigănele 200 g pâine toast; 100 ml lapte, 2 ouă, 50 ml ulei, 5 g sare, 2 g piper.
o Pulpele se taie în bucăţi care se sărează şi se pipe rează. Feliile de pâine toast se taie în formele dorite.
o Puiul se pune în 50 g de unt şi vasul se acoperă cu capac; când carnea începe să se rumenească, se pune din când în când câte puţină apă şi se înăbuşă.
o Pulpele se condimentează după gust şi se ţin acoperite până la servire. Feliile de pâine se înmoaie în lapte, se dau prin ou bătut amestecat cu o lingură de ulei şi se prăjesc pe ambele părţi in ulei încins.
o Mazărea se căleşte în restul de unt şi se condimentează. Bucăţile de pui se servesc pe platou, alături de frigănele şi soteul de mazăre.