Ingrediente pentru Pui la tigaie, 4 porţii: 800 g carne de pui, 200 g roşii, 100 ml ulei, 3 căţei de usturoi, 20 g faină, 30 g bulion, 1/2 legătură de pătrunjel, 100 ml vin alb, 2 g piper, 15 g sare.
o Puiul se curăţă, se spală, se şterge cu un şervet uscat şi se taie în bucăţi. Apoi se sărează şi se prăjeşte în ulei.
o Se scot bucăţile în alt vas, iar în uleiul rămas se căleşte faina şi, când începe să se rumenească, se adaugă usturoiul tăiat mărunt, bulionul şi roşiile tăiate.
o Compoziţia se stinge cu apă caldă, după care se adaugă bucăţile de pui prăjit. Acestea se acoperă cu un capac şi se înăbuşă până când carnea este gata.
o Între timp, se adaugă vinul şi se condimentează cu sare şi piper. La final se presară pătrunjel tocat pe deasupra.