-4 legături usturoi verde;
-4 legături ceapă verde;
-4 ouă;
-3 linguri făină sau 1 lingură făină şi 2 linguri tărâţe;
-2 linguri pastă de tomate;
-2 linguri vegeta;
-1 lingură boia de ardei dulce;
-3-4 linguri ulei.
Codiţele de usturoi şi ceapă se spală şi se toacă mărunt. Se călesc în ulei şi puţină apă 3-4 minute, adăugându-se apoi vegeta, boiaua de ardei şi pasta de tomate. Se opreşte focul şi se răstoarnă compoziţia într-un castron. Se pregăteşte un vas Jena pentru cuptor, care se unge pe fund şi pereţi cu ulei. Într-un castronel se bat bine ouăle, se adaugă şi se amestecă apoi cu compoziţia când aceasta s-a mai răcit. Compoziţia se toarnă în vasul pregătit pentru cuptor (să fie unul mai întins, pentru ca stufatul să nu fie mai gros de 3 cm). Se dă vasul la cuptor cca 30 minute, la foc mijlociu. Se serveşte cald, cu diferite garnituri de legume. Este foarte gustos.
Reţete pentru familia noastră, Elena Opriţa