Nume utilizator sau adresă email *
Parolă *
Ține-mă minte Autentificare
Ai uitat parola?
Adresă email *
Va fi trimisă o legătură la adresa ta de email pentru a seta o parolă nouă.
Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.
Înregistrare
Unt negru: 200 g unt, 200 g măsline.
Frunzele de spanac, uşor opărite şi scurse de apă, se trec prin sită; se freacă cu untul şi se adaugă sare după gust.
Maria Deleanu, Carte de bucate
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Comentariu *
Nume *
Email *
Site web
Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.
Comenzile pot fi plasate oricând, dar livrările se fac de Luni pana Vineri în intervalul 8:00 - 14:00. Refuză