Ingrediente:
5 ouă, 100 gr. maioneza, 1 cutie cu șproturi (100 gr. şuncă), 100 gr. caşcaval, 10 scobitori
Mod de preparare:
Ouăle se fierb, tari. Se curăţa de coajă, după ce au fost ţinute puţin în apă rece, apoi se taie în două. Între timp, se face un amestec din gălbenuşuri, maioneza, sproturi (sau şuncă tăiată cubuleţe). Se umplu ouăle. Caşcavalul se taie felii, sub formă triunghiulară. Se înfige pe scobitoare, în două locuri, iar apoi în bărcuţă umplută. Se gătesc repede.
Servire:
Pe platou, se aşeaza cu frunze de pătrunjel şi așezate pe frunze de salată.
Posturi conexe
Rețete
Bucureşti, Carte de bucate, Centrul de Servicii Sociale Samariteanul Milostiv, Centrul Social „Popasul Iubirii Milostive” Săvineşti, Ciorbă de fasole verde, Editura Cartea Românească, Fundaţia Solidaritate şi Speranţă filiala Săvineşti, preot Petru Munteanu, Sanda Marin 0
Ciorbă de fasole verde
Rețete
Carte de bucate pentru copii, Centrul de Servicii Sociale Samariteanul Milostiv, Centrul Social „Popasul Iubirii Milostive” Săvineşti, Editura Ametist 92, Fundaţia Solidaritate şi Speranţă filiala Săvineşti, Maria Cristea Şoimu, preot Petru Munteanu, Rețete pentru copii - Ouă moi alsaciene (2-15 ani) Aperitiv cald 0